Aan de Kannegietweg in Meterik wordt momenteel een prachtige vrijstaande woning gerealiseerd, en jij kunt de voortgang nu volgen. Dit project, zorgvuldig ontworpen door de bekende architecten Bekhuis & Kleinjan, belooft een echte blikvanger in de buurt te worden.

Wat jouw toekomstige woning zo uniek maakt, is de keuze voor duurzaamheid en authenticiteit. De buitenmuren zijn volledig opgetrokken uit hergebruikte bakstenen, wat niet alleen een milieuvriendelijke keuze is, maar jouw woning ook een karakteristiek en verweerd uiterlijk geeft. Dit, in combinatie met de zichtbare massieve eiken constructies in de gevel, zorgt voor een unieke en authentieke uitstraling die je niet snel ergens anders zult vinden.

Bij de realisatie van jouw woning wordt er veel aandacht besteed aan detail en kwaliteit, en dat zal te zien zijn. De combinatie van hergebruikte materialen en natuurlijke elementen zorgt voor een harmonieus geheel dat perfect past in de landelijke omgeving van Meterik.

Heeft dit project jouw interesse gewekt en overweeg je zelf de bouw van een nieuwbouwwoning? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om jouw droomhuis werkelijkheid te maken en je te begeleiden bij elke stap van het proces.