Bij Mark van Lier Aannemersbedrijf bruist het altijd van de activiteit en innovatie. Vandaag zijn we extra enthousiast om een geweldige update met jullie te delen: ons team is uitgebreid met drie fantastische nieuwe talenten! Een warm welkom aan Wan, Nard en Nick, die onze gelederen komen versterken.

Een Nieuwe Golf van Talent

Wan en Nard zijn de nieuwste aanwinsten in ons team. Met hun komst brengen ze een schat aan kennis en frisse perspectieven die ongetwijfeld een enorme meerwaarde zullen zijn voor ons bedrijf. Hun passie voor bouw en constructie is aanstekelijk en we zijn ervan overtuigd dat ze een sleutelrol zullen spelen in de realisatie van onze toekomstige projecten.

Van Leerling naar Professional

We zijn ook bijzonder trots om te melden dat Nick, die zijn opleiding tot timmerman niveau 3 bij ons heeft voltooid, nu een vaste kracht in ons team is geworden. Nick heeft tijdens zijn opleidingstraject bewezen dat hij niet alleen een snelle leerling is, maar ook iemand met een echte passie voor het vak. Zijn toewijding en harde werk hebben ertoe geleid dat hij nu een volwaardig en onmisbaar lid van ons team is.

Klaar voor Nieuwe Uitdagingen

Met Wan, Nard en Nick aan boord zijn we meer dan ooit klaar om ons te storten op nieuwe en spannende projecten. Hun frisse energie en expertise versterken ons vermogen om innovatieve, duurzame en esthetisch verantwoorde bouwprojecten te realiseren.

Samen Bouwen aan de Toekomst

Bij Mark van Lier Aannemersbedrijf geloven we sterk in de kracht van samenwerking en teamwerk. De komst van deze drie getalenteerde heren versterkt niet alleen ons team, maar ook onze bedrijfscultuur van continue groei en ontwikkeling. We kijken uit naar de unieke bijdragen die zij zullen leveren en naar de vele succesvolle projecten die we samen zullen realiseren.

Welkom aan boord, Wan, Nard en Nick! We zijn blij dat jullie deel uitmaken van ons team en kunnen niet wachten om samen met jullie aan de slag te gaan.