Begin dit jaar hebben wij opdracht gekregen gekregen voor de realisatie van een moderne aanbouw aan de achterzijde van een jaren 30 villa.

Verbouwing- en uitbreiding jaren 30 villa in Sevenum

Wij hebben opdracht gekregen voor de verbouw- en uitbreiding van een jaren 30 villa gelegen in het centrum van Sevenum. Voor onze opdrachtgever hebben wij het ontwerp met 3D impressie voor de aanbouw- en verbouwing geheel verzorgt. In de ontwerp -en calculatiefase hebben we samen met opdrachtgever toegewerkt naar het meest optimale ontwerp passend binnen het budget.

In deze blog houden we u op de hoogte van deze aan- en verbouw van de jaren 30 villa.

Update 14-07-2021

Update 26-02-2021 – nieuwe aanbouw wordt weer zichtbaar

De nieuwe binnenmuren van de aanbouw zijn opgetrokken. De stelkozijnen voor de aluminium kozijnen geplaatst alsook de grote houten schuipui die toegang gaat bieden tot de overkapping. Komende weken zullen de buitenmuren optrokken worden en zullen er diverse timmerwerkzaamheden gaan plaats vinden.

Update 11-12-2020 – sloopwerk aanbouw gereed

Net voor de kerstvakantie zijn we gestart met de sloop van de oude aanbouw aan die plaats gaat maken voor de nieuwe aanbouw. In samenwerking met Peeters-Mols uit Sevenum zijn de sloopwerkzaamheden uitgevoerd.

Opdracht voor verbouwing -en uitbreiding jaren 30 villa