Vernieuwbouw van Vakgarage Maashorst in twee fases, voortdurend de continuiteit van de zaak in acht houdend.

We hebben de opdracht gekregen voor de vernieuwbouw van Vakgarage Maashorst in Meterik. De vernieuwbouw zal in 2 fases worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de dagelijkse werkzaamheden van Vakgarage Maashorst doorgang kunnen blijven vinden. In deze blog houden we jullie op de hoogte van de project.

Update april 2021 – buitenmetselwerk gereed

Het buitenmetselwerk is gereed. Binnenkort zullen deze gevels gevoegd worden. In de nieuwe werkplaats zijn de betonvloeren aangebracht. De nieuwe sectionaaldeuren worden aangebracht.

Impressie nieuwe Vakgarage Maashorst

Update februari 2021 – start fase 2

Update november 2020 – fase 1 wind- en waterdicht

Fase 1 is wind- en waterdicht. Ondertussen wordt er volop binnen afgewerkt.

Update september 2020 – staalconstructie geplaatst

Opdracht vernieuwbouw Vakgarage Maashorst Meterik

Voor de bouwvakvakantie hebben wij opdracht gekregen voor de vernieuwbouw van Vakgarage Maashorst in Meterik.De vernieuwbouw zal in 2 fases worden uitgevoerd zodat Vakgarage Maashorst haar dagelijkse werkzaamheden kan blijven uitvoeren. Het sloopwerk van fase 1 is reeds uitgevoerd. Binnenkort zal gestart worden met de funderingswerkzaamheden.