Op 12 september 2012 heb ik me ingeschreven bij de KVK. Wetende dat ik met mijn eigen bedrijf wilde groeien naar een compleet allround aannemersbedrijf met vast personeel en betrouwbare partijen en dit is gelukt!

Door de jaren heen hebben we heel veel mooie projecten mogen realiseren, voor particulieren en bedrijven. Erg leuk om goede contacten op te bouwen en te onderhouden. We zijn dankbaar dat we deze kansen hebben gekregen en het vertrouwen van onze opdrachtgevers hebben gewonnen.

Vanmorgen geheel onverwachts verrast door mijn collega’s met een versierd bedrijfspand, bloemen, vlagjes, balonnen en natuurlijk vlaai. Super bedankt allemaal en vooral voor het mooie cadeau: een weekend weg naar Friesland met het gezin! Geweldig!

Het 10-jarig bestaan zal komende tijd nog gevierd gaan worden met een lang weekend weg met alle medewerkers van Mark van Lier Aannemersbedrijf BV!

Ik wil iedereen bedanken die mee heeft gewerkt aan het succes van de afgelopen 10 jaar.