Wij gaan vier nieuwbouw woningen realiseren, ruime twee kappers op uitbreidingsplan Aardsbroek in Kronenberg, nabij de Meerweg en Simonsstraat. De Kronenbergse bossen zijn op loopafstand en openbare voorzieningen zoals de basisschool, kinderopvang, huisartsenpraktijk, horecagelegenheden en sportfaciliteiten zijn binnen handbereik. Er is nog 1 woning (kavel 3) beschikbaar.

Deze fraaie woningen worden gebouwd met hoogwaardige degelijke materialen, met een geïsoleerde spouwmuur berging/garage. Hardhouten buiten en binnen kozijnen worden hier toegepast, fraai met maatwerk deuren en geheel afgelakt op kleur. Natuursteen raamdorpels incl. duurzame en energiezuinige oplossingen; als luchtwarmtepomp, wtw installatie en zonnepanelen. Er zal een vaste, dichte trap zijn naar 1e verdieping en naar de zolder via een deur. Tegelwerk en sanitair voor badkamer en toilet zijn ook voorzien.

Vrijheid van bepalen van kleur dakpan en type baksteen, maar ook de binnen afwerking willen we graag samen uitwerken in het voortraject.

Kaveloppervlak +/- 208 / 212 m2. Inhoud van de woning incl. berging 507 m3. Start begin 2023.

Voor meer informatie, neem contact met ons op!

Situatieschets

Hieronder is een situatieschets zichtbaar van de vier nieuwbouw kavels.

Tekeningen

Bijgaand zijn zowel de tekeningen van de linker- als rechterwoning toegevoegd. Zie de tekeningen van de begane grond, verdieping en zolder. Mochten er vragen zijn over de tekeningen, neem dan contact met ons op.

Tekeningen rechterwoning

Tekeningen linkerwoning

Aanzichten

Bijgaand de aanzichten van de huizen. De aanzichten zijn uitgetekend voor het rechter- en linker huis. Mochten er vragen zijn over de tekeningen neem dan contact met ons op.

Aanzichten rechterwoning

Aanzichten linkerwoning

Update November 2022

We mogen mededelen dat er nog 1 woning beschikbaar is, het betreft kavel 3. Mocht je interesse hebben, bekijk het project dan snel op Funda.